logo

URBANA SAMTAL


Vi vill gärna erbjuda dig en möjlighet att aktivt delta i programmet för Årskonferensen i Varberg. En nyhet förra året var att vi ville genomföra en interaktiv del av konferensen som vi döpte till Urbana samtal. Det är tänkt att vara ett erfarenhetsutbyte kollegor emellan. Du får några nya kontakter och ett tillfälle att dela med dig av dina egna erfarenheter.


Tanken är att erbjuda dig som deltagare en möjlighet att välja ett av 25 ämnen som vi har förberett med en/två samtalsledare. Den som leder samtalet inleder ca 10-12 minuter med goda exempel inom ämnet, därefter bereds deltagarna möjlighet att ställa frågor och diskutera ämnet. Ett stående runda-bords-samtal skulle man kunna kalla det. Totalt ca 45 minuter och alla samtal genomförs samtidigt i grupper om ca 10 personer vid ståbord utanför konferenslokalen. Vi planerar att genomföra aktiviteten mellan kl 10.30-11.30 den 18 maj.

Vi vill presentera 25 intressanta Urbana Samtal med kollegor från alla delar av vår bransch.  Här ska finnas goda exempel inom kultur, trafik, event, organisation, stadsmiljö, trygghet, etablering, varumärke, marknadsföring, förtätning, social hållbarhet m.m . Anmälningarna kommer att göras på plats när du registrerar dig på konferensen. Först till kvarn är principen som gäller!

Nu söker vi samtalsledare och intressanta ämnen. Anmäl gärna ditt förslag så kanske det blir Du som håller i en del av Årskonferensen 2017! Skicka intresseanmälan till bjorn.bergman@svenskastadskarnor.seGuldpartner