logo

PREFERRED PARTNERS

För att utveckla våra stadskärnor krävs stor kunskap inom många områden. Svenska Stadskärnor har, i syfte att kunna hjälpa er med att hitta specialister, börjat inleda samarbete med några framträdande företag.  Dessa kommer att följas av flera framöver. Vår ambition är att underlätta för våra medlemmar att välja rätt leverantör, konsult och föreläsare. Våra partners erbjuder dessutom våra medlemmar förmånliga priser på sina varor och tjänster. Vi lämnar referenser på förfrågan.
Följande företag är hittills utvalda som våra partners:

reteam 

Reteam’s mission är att skapa attraktiva handelsdestinationer. Vi utvecklar handelsprojekt i städers centrum samt shopping- och outletcentrum. Vi tar dina tankar om en attraktiv levande stad från utvecklingsfasen vid fastläggande av strategi till operationell implementeringsplan. Hela vägen från start till festlig invigning. Vissa kallar oss ”retail doctors”, vi själva säger TÄNK ATTRAKTIVT!mAnalyze

mAnalyze är en internetapplikation som bearbetar omsättning, hyror och besök till rapporter och nyckeltal. Detta är slutet för excelmodeller och tidskrävande hantering av datafiler. Enklare än så här kan det inte bli.


SpringBoard

Springboard är ledande leverantör av automatiserad besöksräknare och erbjuder lösningar för alla besöksmiljöer. Att mäta antalet besökare skapar ett objektivt och löpande mått på hur väl olika aktiviteter och strategiska insatser påverkar kundflödet.


Min Affärs TV

Erbjuder marknadens i särklass enklaste och mest kostnadseffektiva E-marknadsföringsplattform med fokus på digital skyltning och samarbete. Min Affärs TV levererar inte bara en skärm eller ett dataprogram, de levererar ökad intjäning, dvs. en komplett lösning - en affärsmodell anpassad för dig.


WSP

WSP har lång och gedigen erfarenhet av projekt som på olika sätt är relaterade till handel. De kan bistå med olika typer av utredningar som underlättar planering av större handelsprojekt. WSP:s breda kompetens runt om i landet är en stor styrka och de kan delta i hela processen från tidiga planer till fungerande affärscentrum.


Thellmark Hjelm Adverticing Agency

Med reklam- och kommunikationslösningar baserade på både IQ och EQ. Thellmark Hjelm lägger lika mycket själ och hjärta i såväl små som stora uppdrag.


Säljinspiration 

Säljinspiration är ett konsultföretag med fokus på detaljhandel - retail - och framförallt utveckling av koncept tillsammans med dom medarbetare som arbetar inom konceptet. Det handlar både om hårdvara och mjukvara. Vi lägger kraft och kunskap på konceptutveckling och utbildning genom att skapa förutsättningar för att våra uppdragsgivare ska bli aktiva, dvs verksamma och driftiga. Projekten lyfter faktorer som påverkar resultat och vi utgår alltid från Kundens perspektiv.

Är du intresserad av att komma i kontakt med våra Preferred Partners eller har ditt företag kunskaper som skulle kunna underlätta för våra medlemmar i deras utvecklingsarbete med sina stadskärnor?

Kontakta Cäthe Green på 0709-350184 eller cathe.green@svenskastadskarnor.se
   

Guldpartner