logo

Kontakta oss


SVENSKA STADSKÄRNOR

Södra Vallgatan 5

211 40 Malmö

E-post: info@svenskastadskarnor.se

Anmälan till konferenser och utbildningar: anmalan@svenskastadskarnor.se
Björn Bergman,  VD 

+46 (0)70 223 86 24
bjorn.bergman@svenskastadskarnor.se


Björn tillträdde sin befattning den 2 april 2012 och har ett förflutet inom näringsliv och kommun. På meritlistan finns uppdrag som Näringslivsdirektör Malmö stad, VD för Malmö Citysamverkan, VD för Center Syd Shoppingcenter och vVD/Försäljningsdirektör Sydsvenska Dagbladet AB
Inger Alfredsson, Nationell Samordnare

+46 (0)73 846 09 83
inger.alfredsson@svenskastadskarnor.se


Inger har den dagliga kontakten med våra medlemmar. Hon ansvarar för vårt strategiska utvecklingsarbete samt våra nationella och internationella projekt.

Inger har ett tidigare förflutet inom handel, kommunikation & inredning på IKEA, lobbyist/projektledare för TCO "Facket och Kunskapslyftet" samt projektledare för olika EU projekt.

Rosemarie Lindström, seniorkonsult 

+46 (0)70 538 39 70
rosemarie.lindstrom@svenskastadskarnor.se 

Rosemarie började i januari 2012 som seniorkonsult hos oss och arbetar med den utåtriktade medlemsverksamheten och hjälper dig med frågor runt medlemskap.

Har du frågor eller behöver hjälp med QM certifieringen eller annan rådgivning så är det Rosemarie du skall vända dig till.

Rosemarie har 15 års erfarenheter som cityledare och centrumutvecklare varav fem år som  VD för Växjö Citysamverkan AB. Hon har tagit två städer till tävlingen Årets stadskärna,  Uddevalla 2005 och Växjö 2010 som var det årets pristagare.

I april 2012 fick hon utmärkelsen Årets centrumutvecklare 2012 .Cäthe Green, projektledare


+46 (0)70 935 01 84
cg@cathe.se 

Cäthe arbetar med att erbjuda våra olika
externa intressenter en möjlighet att tillsammans med oss marknadsföra sig till våra medlemmar.

Medlemmarna kan få nytta av nätverket genom förmånliga erbjudanden och kontakten blir enklare genom oss. Cäthe vänder sig till stadens leverantörer av olika produkter som t.ex skyltar, inredning, media, parkering, event, förmånskort, belysning, tryckeri etc.

Vidare kommer Cäthe att knyta konsulter och föreläsare till oss för att ge medlemmarna en bra överblick över vad som finns på marknaden. Cäthe vänder sig till de som är experter inom t ex etablering, stadsmiljö och stadsplanering, coacher, varumärke, placemarketing, trend- och omvärldsbevakning etc.


Har du som medlem erfarenhet av en duktig leverantör, konsult eller föreläsare. som du gärna vill rekommendera så är du välkommen att kontakta Cäthe. Vi är mycket tacksamma för era tips!
Tomas Kruth, utbildningsansvarig


010-452 34 79
tomas.kruth@tyrens.se 

Tomas Kruth ansvarar för utbildningen inom Urban Centre Management och sitter sedan våren 2012 i styrgruppen för Svenska Stadskärnor. Tomas bor i Jönköping och är annars verksam hos Tyréns som processledare för orts- och stadsutvecklingsfrågor och flitigt anlitad föreläsare!
 
Innan har Tomas arbetat hos Fastighetsägarna GFR och var tidigare verksam som konsult med eget företag inom centrumutveckling, köpcentrumförvaltning, orts- och stadsutveckling. Tomas har också under sju år utbildat inom detta ämnesområde på Centrumfunktion på Internationella Handelshögskolan i Jönköping och Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Tomas har också en lång erfarenhet sedan tidigare som centrumledare och centrumutvecklare i både köpcentrum och stadskärnor.Marlene Hassel, kurssamordnare


+46 (0)706 57 52 99
marlene.hassel@hassel-co.se

Marlene kombinerar många uppdrag med sitt engagemang i Svenska Stadskärnor där hon är medlem i ledningsgruppen. Hon ansvarar för kurssamordningen av vårt utbildningsprogram UCM - Urban Centre Management och är vår BID-manager, ansvarig för utvecklingsarbetet med vår svenska BID-modell  . Hon är dessutom Styrelseordförande i Centrumutvecklare.se.

Marlene har arbetat med detaljhandel, centrum- och handelsplatsutveckling i många år. Hennes fokus är framförallt att lyfta yrkeskåren Centrumledare, som hon menar är viktiga för utvecklingen av mötes- och handelsplatser och därigenom bidrar till att öka hyresgästernas försäljning och fastighetsägarnas lönsamhet.Marita Floman, projektledare


+46 700 92 03 92
marita@mfab.info

Marita representerar Svenska Stadskärnor i Stockholmsområdet (Mälardalen) och arbetar med medlemsverksamheten samt hjälper dig som har frågor kring Svenska Stadskärnor.

Marita har arbetat med ett flertal handelsplatser runt om i Stockholm under ca 15 år och har en lång och bred erfarenhet av handel och samverkansfrågor. Maritas titlar har varit allt från centrumchef, Head of shopping center manager till marknadsansvarig.

Marita sitter med i ledningsgruppen för Svenska Stadskärnor och är även styrelsemedlem i organisationen centrumutvecklare.se.

Välkommen att kontakta Marita om du har frågor om medlemskap.Emma Aludden, projektledare


+46 70 200 99 16
emma@aludden.com

Emma representerar Svenska Stadskärnor i Norra Sverige och arbetar med medlemsverksamheten och kommunikation samt hjälper dig som har frågor kring Svenska Stadskärnor.

Emma arbetar för Luleå kommun samt med flertalet kommuner och fastighetsägare runt om i Norrbotten.  Emma är utbildad nationalekonom men har fördjupat sig vidare genom Centrumfunktion på Internationella Handelshögskolan i Jönköping samt är även diplomerad centrumutvecklare genom Svenska Stadskärnor.  Emma har arbetat som produktions- och projektledare på reklambyrå och är en fena på marknadsföring och sociala medier.

Emma sitter med i ledningsgruppen för Svenska Stadskärnor och är även styrelsemedlem i organisationen centrumutvecklare.se.

Välkommen att kontakta Emma om du har frågor om medlemskap.
Erika Braun, kommunikatör


+46 (0)733 307000
erika.braun@remark.se

Erika Braun ansvarar för vår externa kommunikation och håller ihop våra olika kampanjer och projekt.  Erika började hos oss 2014 och har producerat material till våra konferenser och utbildningar sedan dess. Hennes uppgifter omfattar såväl kommunikations- och varumärkesstrategi som konceptutveckling och mediabearbetning.

Erika är egen företagare sedan många år och har arbetat som PR-konsult, copywriter och projektledare inom olika branscher , t.ex köpcentrum, färg- och bygghandel, hälsa, utbildning, promotion och events. Behöver du som medlem hjälp med marknadsföring, PR, kommunikation eller copy kontakta Erika för diskussion.Guldpartner