logo

Geraud Markets Scandinavia AB grundades 2012 och erbjuder idag, två olika marknader i Sverige och Danmark: ”The International Street Market" och "The Italian Village".


"The International Street Market", med fokus på mat och delikatesser, har vuxit kontinuerligt sedan den första marknaden hölls i Malmö under 2008. Marknaden besöker i dag 26 svenska städer, från Ystad  till Luleå, 4 till 15 dagar per stad . Marknaden skapar alltid stora mängder besökare till stadskärnan, till förmån för alla som har sin verksamhet i centrum.

År 2014, i Luleå,  lockade marknaden,  ca110 000 besökare, enligt bedömningar  gjorda av bla Visit Luleå. Marknaden består av ca 30 olika stånd från cirka 15 olika länder och har en utsträckning på cirka 200-250m.


"The Italian Village" är etablerat i Sverige sedan 2013, och är specialiserad  på italienska matprodukter och delikatesser och har en utsträckning av ca 100 m.


Kännetecknande för Geraud Markets Scandinavia är en mycket hög grad av professionalism, kvalitet, kunskap om de skandinaviska regler för livsmedelssäkerhet, räddningstjänst, gashanteringssystemet och regional marknadsföring på varje ort inklusive TV-spots mm. Vi tillhandahåller också städerna med högkvalitativa material för lokal marknadsföring.


"The International Street Market" belönades under 2011, "Bästa special marknaden" i Storbritannien, av NABMA, och är nu Gold Sponsor till Svenska Stadskärnor

Vår framtidsvision är att arbeta nära med lokala myndigheter, i Skandinavien, för att skapa och inomhus- och utomhus marknadskoncept.


 Geraud Markets Scandinavia har en representant, bosatt i Sverige. För ytterligare information, vänligen kontakta 

Francois-Xavier Mauraisin,

francois.mauraisin@groupegeraud.co.uk

+46 (0) 73728 94 19

eller vår konsult

Patrick Quist

patrick@quistab.se

+46 (0) 70525 12 60


Guldpartner