Svenska Stadskärnor | Februari 28, 2020

Fyll på inspirationsbanken på Årskonferensen 27-28 maj i Östersund

• Hur ser framtidens handel och stadskärnor ut?
• Vilka verktyg, nya rön och innovationer finns?
• Vad behöver vi lära oss själva och av varandra för att bli smartare tillsammans?

Det är några av frågorna som vi kommer att belysa och diskutera på Årskonferensen i Östersund. Kom och bli inspirerad! Kom och träffa samhällsbyggare, näringslivsutvecklare, specialister, generalister, cityledare, fastighetsägare, entreprenörer, eldsjälar med flera från hela landet. Ta vara på tillfället att nätverka, utbyta tankar, erfarenheter och tips.

Några aptitretare:
En av talarna är Paul MacKinnon , CEO Downtown Halifax, Kanada, som kommer att berätta om hur man arbetar med stadsutveckling i Kanada och beskriva det gemensamma manifest man ställt samman för en nationell stadspolitik – Urban Agenda.

Helena Sund leder oss i ett Urbant Nätverksmingel. Kom och var med på ett äkta urbant mingel med fokus på kommunikation och att lära känna varandra. För dig som är sugen på att nätverka mer får du i denna lättsamma session chans att lära känna nya och gamla bekanta i konferensvimlet.

Per Schlingmann ger tips om hur man kan stjäla städernas koncept för att skapa mer liv på landet. Det blir urbana samtal, trendspaning, partnerseminarier och Årets Stadskärna och Centrumutvecklare ska koras! Håll utkik på Facebook för aktuell information.

Var smart, anmäl dig redan idag. Varför inte komma någon dag innan eller stanna lite längre för att upptäcka vackra Östersund med omnejd.
Information om konferensen, hotellbokning samt tips på hur du tar dig dit med mera hittar du HÄR