Svenska Stadskärnor | Juni 17, 2020

Boka Citygroupsträff 8 september

TEMA: Efter Corona Hur gasar vi oss ur krisen? Utmaningar, återuppbyggnad och goda exempel

Sedan Citygroups-träffen i februari, har det minst sagt varit en turbulent tid. Med coronans framfart har samverkan, erfarenhetsutbyte och nätverk fått en helt ny innebörd! Kreativa idéer, innovationer, nya samarbetsformer, flexibla och snabba åtgärder har avlöst varandra, i snabb takt. Allt för att stötta och hjälpa våra medlemmar och varandra!
Och det är inte över! Vad har vi framför oss? Hur tar vi oss ur coronakrisen på bästa, snabbaste sätt? Det är temat för höstens träff. Det blir en mix av tillbaka- och framåtblickar, reflektioner samt diskussion om återbyggnad och fortsatt utveckling!

CITYGROUPSVÄRDAR

  • Syd – ESLÖV
  • Väst – TROLLHÄTTAN
  • Mälardalen/Öst – Oskarshamn
  • Dalarna/Gävleborg – Hudiksvall 
  • Värmland/Dalsland  – KRISTINEHAMN
  • Norr – Piteå*  (7-8/9 från lunch till lunch)

Det kommer även finnas möjlighet att delta digitalt. Länk till anmälan och pris kommer. 

Se inbjudan här