Svenska Stadskärnor | Oktober 12, 2020

Håll i och håll ut – pandemin är inte slut!

Nyhetsbrev 12 oktober 2020

Detta år har vi fått ställa in och ställa om. Vi fick avblåsa vår populära årskonferens och våra utmärkelser. Nu senast beslutade styrelsen att ställa in Årets Purple Flag stad i år. Det känns som om 2020 är ett pausår, en tid för reflektion och förnyelse. Vi har tvingats att fundera över vad som är viktigt och ifrågasätta gamla metoder. När vi kommer ur det här kommer vi att vara effektivare, mer digitala och fokuserade, men vårt behov av socialt umgänge och fysiska möten kommer fortfarande att vara väsentligt för oss.

Vi kommer därför att genomföra Årskonferensen 2021 fysiskt i Östersund och vi kommer att dela ut utmärkelsen Årets Stadskärna 2021. Det kommer att bli ett coronasäkrat evenemang och vi kommer att uppfylla alla myndighetskrav och råd. Boka den 27-28 maj 2021 för att möta kollegorna igen och få inspiration av goda exempel.

Läs hela nyhetsbrevet här