Svenska Stadskärnor | Januari 29, 2021

Läs vårt senaste nyhetsbrev: 400 000 viktiga beslutsfattare har blivit påminda om oss – igen!

”Samverkan mellan offentliga och privata aktörer är bästa vägen framåt”

”Levande och trygga städer – dygnet runt”

Det är några av rubrikerna på artiklar i den fjärde upplagan av magasinet Levande Städer som, denna vecka 4 i januari, gått med som specialbilaga i Dagens Industri och Dagens Samhälle. 400 000 viktiga beslutsfattare, företagsledare och tjänstemän inom stat, region och kommun har blivit påminda om vårt arbete och samverkans betydelse i såväl kristider som inför omstarten för fortsatt stads- och platsutveckling. Läs här och sprid gärna länken i ditt nätverk.

Per Schlingmann är en av talarna på årskonferensen. Han kommer att prata om ”Framtidens städer i en postcorona värld” om hur pandemins restriktioner påskyndar omvandlingen av våra städer. Vad växer fram när den traditionella handeln utmanas, arbetslivet förändras och nya transportmedel växer fram? Hur skapar man attraktion i denna nya värld? Vad kan större städer lära av mindre och tvärtom? Inom kort kan ni börja anmäla er och boka hotell.

Läs även om det toppmoderna utegymmet i stilren design som vår Preferred partner Nola erbjuder i sitt sortiment. Läs om Kebne utegym här  Ta en titt på träningstjänsten här

Läs hela nyhetsbrevet här