Svenska Stadskärnor | Maj 3, 2021

Kallelse till årsmöte 25 maj 2021

Välkommen att delta i årsmötet 2021. Vi summerar 2020 – ett  utmanande år på många olika sätt – och blickar framförallt framåt med fokus på verksamhetens möjligheter och planer för 2022. Årsmötet sker i år digitalt via Teams, vilket gör det möjligt för fler att delta.Vi inleder mötet med ett spännande föredrag med Ulrika Bernhoff, senior rådgivare på HUI:s nya affärsområde HUI Innovation. Hon kommer att prata om behovet av metodik kring innovationer för stadsutveckling. Se inbjudan nedan. På denna länk hittar du samtliga möteshandlingarna:

Välkommen med din anmälan senast 25 maj kl 13.00 via denna länk. Varje medlemskap har 10 fria platser.

Föreläsning: Innovation – en nyckel till blomstrande svenska stadskärnor

Läs hela kallelsen och programmet här