Svenska Stadskärnor | September 3, 2021

Du har väl anmält dig?

Emil Högberg, statssekreterare på Näringsdepartementet inleder vår digitala årskonferens den 15 september under rubriken Attraktiva stadskärnor för boende, besökare, företag och investeringar. Därefter kommer ett koppel av inspirerande experter, samhällsdebattörer, centrumutvecklare, forskare med mängder av erfarenheter och värdefulla tips för dig som jobbar med stads-, plats- och centrumutveckling och skapar värden för våra städer och samhällen!

Vi inleder  dels med inriktning på BID-verktyget, dels med inriktning på våra Preferred Partners spetskompetens. Efter lunch tar Johan Wester, dagens moderator vid, och guidar oss genom ett fullspäckat och spännande program som invigs av statssekreteraren.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här