Svenska Stadskärnor | Mars 8, 2022

Ingen puls utan din – kampanjen fortsätter

Nyhetsbrev

Den 9 november 2021 lanserades den nationella kampanjen INGEN PULS UTAN DIN* med 40 medverkande städer som avsändare. Kampanjen fick ett bra genomslag runt om i landet, inte minst tack vare varje medverkande stads lokala insatser i press och sociala medier. En ny arbetsgrupp har bildats som planerar nästa kampanj.

Den nya arbetsgruppen består av Aljoša Lagumdžija, centrumchef, Södertälje City Johanna Stockelid, Innerstaden Göteborg, Marcus Pallvid, verksamhetsledare och centrumutvecklare, City Trollhättan och Stina Storm, vd Norrköping, NKPG City i Samverkan AB. Från Svenska Stadskärnor ingår Björn Bergman, vd och Erika Braun, kommunikatör som bistår med stöd och support.

Beräknad lansering blir senvåren 2022 då vi hoppas bli ännu fler städer.

Du hänger väl på!

Läs hela nyhetsbrevet här