Svenska Stadskärnor | April 8, 2022

Helsingborg, Simrishamn och Trollhättan – finalister till Årets Stadskärna 2022

Helsingborg, Simrishamn och Trollhättan är i final och någon av dem får utmärkelsen Årets Stadskärna 2022. Vem det blir får vi veta under bankettkvällen den 18 maj 2022 i Östersund. De är redan vinnare alla tre för sina framsteg, nytänk och strategiska och strukturerade arbete. Spänningen är olidlig och kommer att vara det ju mer vi närmar oss den stora DAGEN! Du har väl anmält dig?

Läs pressreleasen här.

Årskonferensen i Östersund – en totalupplevelse på 48 timmar

Vi närmar maj månad och datumet för Årskonferensen den 18-19 maj. Vi börjar redan med ett välkomstmingel den 17 maj efter genomförd årstämma. Det är ett fullspäckat program med över 60 talare fördelade på 27 programpunkter, 20 partnerföredrag och BID FORUM. Det blir bankettmiddag med underhållning och prisutdelning av både Årets Centrumutvecklare och Årets Stadskärna 2022. 

Finalisterna till Årets Centrumutvecklare är en stark trio bestående av Det är en stark trio bestående av Tobias Ahlstedt från Västervik, Pia Sandin från Malmö och Nils-Petter Nilsson från Växjö.

Läs hela nyhetsbrevet här