Svenska Stadskärnor | Maj 10, 2022

PREMÄR FÖR SVENSKA STADSKÄRNORS ÅRSKONFERENSAPPEN

Hållbart så klart är temat för Årskonferensen, vilket vi i möjligaste mån strävar efter att leva efter. Det innebär att vår kommunikation och information har skett och sker digitalt via sociala medier och nyhetsbrev. Nyhet för i år är att vi har tagit fram en App där all information som rör konferensen med start från bolagsstämman klockan 16.00 den 17 maj till och med postseminar den 19 maj.

Här kan du läsa hur du laddar ner appen Visit Östersund. Gör det gärna innan konferensen och planera in vilka Partnerseminarier och andra föreläsningar du inte vill missa under förmiddagen den 18 maj!Du kan även ladda informationen nedan som pdf-fil här.

PS! Idag är sista anmälningsdagen. Även om du inte kan närvara personligen så kan du se vad som händer i Östersund!