Svenska Stadskärnor | September 4, 2023

Studieresa till Malaga 26-28 oktober 2023

Favorit i repris: följ med på en INSPIRATIONS- och STUDIERESA till MALAGA – en av Europas mest expansiva stad och region

2011 började Malaga förändras på ett sätt som aldrig tidigare skådats, något som också fick internationell uppmärksamhet. Hela staden var som ett stort ”renoveringsobjekt” med målet att skapa en modern stad för den moderna människans behov av överlevnad. Stadsplanerarna förstod vikten av att nätverka, samverka och samarbeta med andra människor. Den insikten har varit vägledande i den omfattande transformationen som Malaga gått igenom för att skapa försörjning, förflyttning och platser för digitala och fysiska möten dygnets alla timmar.

PROGRAM KLICKA PÅ PROGRAM FÖR PDF

På denna resa träffar vi representanter från stadens aktörer, fastighetsägare, mäklare, projektledare och branschkollegor som berättar om Malagas mångfasetterade förvandling. Vi får ta del av deras arbetssätt och samverkan kring besöksnäring, karnevaler, stadsfester, kvällsekonomi med mera.

Det blir även en kulturell stadsvandring med guide där vi besöker:

• SOHO – från slumområde till Hipster

• Paradgatan Larios

• Hamnområdets utveckling

• Saluhallen och attraktiva torg

• Destination Malagas besöksnäring och kvällsekonomi • Karnevaler och stadsfester

FAKTA Lunch-lunch 26-28 okt 2023 med möjlighet att förlänga vistelsen på egen hand.

MÅLGRUPP Centrum-, plats- och stadsutvecklare, cityledare, representanter från kommuner och näringsliv, fastighetsägare, centrumföreningar eller bolag, krögare, handlare m fl som arbetar med platsutveckling.

PRIS För medlemmar i Svenska Stadskärnor och Sveriges centrum- och platsutvecklare: 6 995 kr Övriga: 9 995 kr. Moms, resa och boende tillkommer. I priset ingår reseledare, guidade stadsvandringar, tre luncher och en gemensam middag. Hotell och flyg bokas av deltagarna själva.

ANMÄLAN senast 30 september till

Marlene Hassel ordforande@centrumutvecklare.se
eller Lotta Engvall lotta.engvall@svenskastadskarnor.se