Årskonferensen 18-19 maj 2022
Vi ses på riktigt i Östersund 2022!

Tacka alla deltagare. föreläsare Preferred Partners som deltog i premiären av vår DIGITALA ÅRSKONFERENS den 15 september med Johan Wester som moderator. Det blev en väldigt lyckad dag fylld med konkreta tips, inspiration, provokationer med glimten i ögat, kunskapsspridning med mer, med mera. Över 300 deltagare från hela landet satt bänkade framför sina datorer. En del själva och andra hade bokat konferensrum och bjudit in olika nyckelpersoner för att titta tillsammans. På våra sociala kanaler finns många roliga bilder.

DAGS ATT BLICKA FRAMÅT – OM SJU MÅNADER ÄR DET DAGS IGEN!

Vi ser verkligen fram emot att kunna genomföra nästa Årskonferens i Östersund. Så boka 18-19 maj! Efter två års uppehåll ser vi också fram emot att kunna kora Årets Stadskärna under festliga former på kvällen den 18 maj 2022. Vi återkommer med mer information.

HEDERSOMNÄMNANDEN 15 SEPTEMBER 2021
På den digitala Årskonferensen 15 september delades det ut Hedersomnämnanden till de städer som tillsammans genomfört något NYTÄNKANDE, INNOVATIVT och KREATIVT. Hedersomnämnandet är ett samarbete mellan Sveriges Centrumutvecklare och Svenska Stadskärnor. Klicka på den orangea rutan nedan och låt dig inspireras av Simrishamn, Södertälje, Trollhättan, Västerås, Umeå och Östersund som har genomfört aktiviteter som betytt mycket för respektive städers och orters invånare, näringsidkare och besökare. Vi är väl medvetna om att så många fler städer och orter har gjort motsvarande insatser utifrån sina lokala förutsättningar.