Årskonferensen 18-19 maj 2022 i Östersund
Hållbart – så klart!

Under konferensdagarna den 18-19 maj vill vi lyfta det självklara att ett hållbart förhållningssätt är både möjligt, nödvändigt och attraktivt för våra städer, orter, stadskärnor, centrum och platser.

Hållbarhetsarbetet är redan igång. Städer och orter har kommit olika långt i sina processer. Gemensamt för alla är behovet av tydligare vägledning, ökad kunskap och massor med inspiration och goda exempel. Det och mycket mer kommer att finnas i konferensprogrammet. Att träffas personligen och utbyta tankar och erfarenheter är efterlängtat – extra utrymme för det är avsatt i programmet.

Gör plats i din kalender, så ses vi snart. Då ska vi utse Årets Stadskärna, upptäcka Östersund och vi ska träffas på riktigt! Det ser vi verkligen fram emot! Som alternativ finns möjlighet att även delta digitalt. Mer information kommer löpande framöver.

Tips! Ta med dina kollegor, din styrelse eller ledningsgrupp och fyll på med nya råd och rön samt en rejäl dos av ny energi – tänk vilken dynamik det kan bli när ni kommer hem igen!