Årskonferens i Östersund 2020
Smarta tillsammans i Östersund 27-28 maj 2020

Temat för Årskonferensen 2020 är – SMARTA TILLSAMMANS! Med SMART menar vi att ta tillvara alla aspekter som gör en stad attraktiv, ren och snygg, trygg och säker, effektiv, hållbar, tillgänglig med mera. Det väcker många frågor kring samverkan, samarbete och samsyn? Hur ser framtidens handel och stadskärnor ut? Hur smarta är vi tillsammans? Vad kan vi lära av varandra? Vilka verktyg finns och behövs så att vi blir Smarta tillsammans?

Huvudprogrammet börjar den 27 maj och avslutas följande dag med en lunch. Vi smygstartar som vanligt med ett Välkomstmingel den 26 maj kl 19.00 där du får träffa kollegor från hela landet. På förmiddagen den 27 maj inleder vi med ett 20-tal miniseminarier där våra Preferred Partners bjuder på sin spetskompetens. På kvällen korar vi för 26:e året i rad Årets Stadskärna 2020 under festliga former.

VAR SMART!
Tänk på att det lönar sig att anmäla sig till konferensen samt att boka resa och hotell i god tid. På länkarna nedan hittar du information och inspiration om hur man tar sig till Östersund och allt man kan göra där.